Laat alle nieuwsberichten zien

War child knipdag

War child knipdag

Persbericht 19 oktober 2014

Knipdag voor War Child groot succes
€834.- opgehaald voor oorlogskinderen

Afgelopen zondag organiseerde Diana Steenbeek, eigenaresse van Basic&Extreme een speciale knipdag voor War Child. Om geld in te zamelen voor kinderen in oorlogsgebieden knipte het team van kapsalon Basic&Extreme belangeloos iedereen tegen een speciaal tarief, konden kinderen zich laten schminken en was er een loterij met mooie prijzen die beschikbaar waren gesteld door Winkelplein Watergraafsmeer.Maar liefst 76 mensen bezochten de speciale dag die €834.- euro opbracht voor War Child.

Op 1 februari 2015 beklimt Diana Steenbeek de Kilimanjaro om geld in te zamelen voor oorlogskinderen die recht hebben op een betere jeugd .Diana Steenbeek gaat met 100 andere Kili- Challengers deze uitdaging aan.
“De knipdag was een groot succes. De opbrengst was boven verwachting. Het is mooi om te zien dan de buurtbewoners, winkeliers, vrienden en familie zo betrokken zijn bij dit goede doel en mijn missie om geld in te zamelen. Dit motiveert mij extra om in februari de Kilimanjaro te beklimmen”, aldus Diana Steenbeek. ” ik ben van plan nog meer activiteiten te organiseren 10 december organiseren wij nog een knutselmiddag in het huygensdok en 29 november nog een Sint spinning marathon op het chr Huygensplein.

Meer informatie over de uitdaging die Diana aangaat is te vinden op www.warchild.nl/actie/de-kilimanjaro-uitdaging-van-diana. Hier kunt u ook de actie van Diana steunen.

Over War Child
Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit. Toch zijn miljoenen kinderen slachtoffer van oorlogsgeweld, misbruik en verwaarlozing. Kinderen zonder vreugde. Kinderen die geen kind meer zijn. War Child helpt deze kinderen hun zelfvertrouwen terug te vinden. Zich te uiten, vrolijk te zijn, contact te maken met anderen. Zodat hun innerlijke oorlog kan ophouden. En ze weer kunnen spelen, dromen, lachen, groeien. Als een normaal kind. En opgroeien tot wie ze willen zijn. Sterke volwassenen. Die met elkaar, als normale mensen, een ruzie kunnen oplossen. Zonder geweld. In vrede.